Balansbollsinstruktör

Jag har nu varit på två heldagarsutbildning mot att bli certifierad balansbollsintruktör. Två väldigt givande dagar men massor av ny inspiration och nya lärdomar. Många pusselbitar har ramlat på plats kring träning och muskler. Inom kort kommer jag att erbjuda detta till er! Tanken är att ha både kurser och privatlektioner så att ni kan komma igång på det sätt som passar er och er hund.

Bovary på balansbollar

Varför balansbollsträning?

Jag tycker att det är ett väldigt roligt och “kravlöst” sätt att träna med sin hund. De kraven man sätter är för att det ska vara säkert men det är inte samma typ av krav som det är i olika sporter. Hunden tycker (förhoppningsvis) att det är roligt och det är ett effektivt sätt att träna sin hund om man gör det rätt.


Säkerhet och individanpassning är A&O, det är tuffare för hundarna än vad man kan tro.

I filmen är vi flera stycken som hjälp åt att hålla i bollarna så det ska vara säkert för hunden.

Julie testar lite nya saker för första gången.

Här ser ni att vi är två som hjälps åt för att hålla övningen säker.

Lämna ett svar

På gång

På gång i webbshoppen!

Utbudet i webbshoppen håller på att byggas ut! Jag letar med omsorg efter leverantörer med produkter jag själv använder eller vill använda till mina hundar.

Läs mer »

Några balansövningar

Nu i coronatider när man ska försöka stanna hemma så mycket som möjligt för att undvika smittspridning kan man passa på att umgås lite extra

Läs mer »

Balansbollsinstruktör

Jag har nu varit på två heldagarsutbildning mot att bli certifierad balansbollsintruktör. Två väldigt givande dagar men massor av ny inspiration och nya lärdomar. Många

Läs mer »
×

Varukorg