Game on puppy - fotgående

Känner du att du står och stampar på samma ställe hela tiden utan att ta dig vidare, eller har fotgåendet helt enkelt blivit ett tråkmoment, eller har du kanske en valp/unghund och vill få med dig massor av tips och inspiration, då är den här heldagen perfekt för dig!

Vi kommer jobba med viktiga grunder, problemlösningar, uthållighet och hur man hittar viljan och glädjen i fotgåendet. Syftet är att du och din hund ska utvecklas och få med er massor av användbara verktyg till fortsatt träning.

Plats: Tailzone (Gamla HundMetro) inomhus
Instruktör: Jessica Johansson (Game on puppy)
Datum: Söndagen den 8/12
Antal deltagare: Max 8st (FULLBOKAD! Enbart reservplatser kvar)
Klockan: 09.00-16.00 (med paus för lunch, ta med egen mat)
Pris: 1600:- /deltagare

Fotgående är ett komplext och svårt moment men om vi planerar, grundar, delar upp, uthållighets- och störningstränar, blir tydliga i vår träning och ser till att ha glädjen med hela tiden så kommer det istället kännas lätt och roligt. Efter den här heldagen kommer du ha ett nytt favoritmoment!

Läs mer om instruktören på hennes egna hemsida!
http://www.gameonpuppy.se

Fotgående

Anmäl dig till kursen här:

Anmälan till kursen är bindande. Om du eller hunden blir sjuk behöver vi veterinärintyg eller läkarintyg. Kontakta oss vid frågor. Betalningsinformation kommer vid bokningsbekräftelse och anmälan är ej fullständig förrän betalning är genomförd.Läs bokningsvillkoren här innan du anmäler.
×

Varukorg