Nyheter om Tailzone – ägarbyte och förändringar

Det har nog inte undgått någon att det händer saker i kulisserna på Tailzone. Det är helt enkelt slutfasen i övergången från Lisa till de nya ägarna Nina och mig (Pia) som är igång.

Än så länge är det mest jag som har varit i lokalerna och håller på och lär mig hur allting fungerar både i hallen och på webben. Lisa hjälper och guidar mig i den processen. Jag har redan hunnit träffa en del av er och slås av hur otroligt vänliga och glada alla är och har till och med fått ett par “men så bra att hallen kan leva vidare”-kommentarer.

Jag tycker att den gemenskap som alla ni som tränar på Tailzone har skapat är helt fantastisk och jag ska göra mitt bästa för att göra den rättvisa. Jag hoppas också att ni har lite överseende med mina nybörjarmissar såhär i början, när jag ska försöka följa i de fotspår som Lisa och Lillemor har trampat upp före mig.

Jag kommer att vara i lokalerna rätt ofta, så kom gärna förbi kontoret (som är under uppbyggnad) och prata med mig om du vill skapa något nytt, har ett bra tips som du tror att jag vill höra, ta en fika eller bara säga hej.

Till sist har vi en lite större sak som ännu inte är klar i övergången tyvärr, och det är att betalningar med Klarna vid bokningar eller köp från webshoppen inte fungerar. Klarna har en intern byråkrati med väldigt långa ledtider och vi kommer att ha löst denna fråga tidigast i början av mars. Under tiden kan man betala med swish till kontonumret: 123 00 86 223.

Tailzone logo

Lämna ett svar

Hundhallen uppsagd av Tailzone

Ni har säkert redan märkt att det inte går att boka in sig i hundhallen på webbsidorna längre. Den höga hallhyran gjorde att företaget inte kunde gå runt med endast

Läs mer »
Balansboll hund, tasslyft

Balansbollsövning för hund: Tasslyft

Att göra tasslyft är ett bra sätt för hunden att träna sin balans och lära sig att förflytta tyngden mellan tassarna. Filmen innehåller:I början: Tasslyft på fitboneI slutet: Hur gör

Läs mer »
Handsprit covid-19

Kursverksamhet & Covid-19

Kursverksamheten kommer att fortsätta under vintern men det är väldigt viktigt att vi alla hjälps åt att se till att inte sprida smittan vidare. Därför har jag satt upp några

Läs mer »
Täcken från Pomppa

Täcken från Pomppa!

Snart kommer jag att lägga första beställningen på täcken från Pomppa! Tycker du att jag ska ta in några speciella färger eller storlekar? Jag kommer att lägga en beställning i

Läs mer »
Maria Takapuro

Nytt sponsorekipage: Maria Takapuro

Vi välkomnar vårat nya sponsorekipage till Tailzone, Maria Takapuro, Ines & Nicki! Maria och Ines var med i landslagstruppen i lydnad förra året och kom trea i lydnads SM. Läs

Läs mer »
×

Varukorg