Vi som arbetar på tailzone

Nina Mylly - VD

Nina äger en border collie som hon tränar i vallning och Hoopers.

Johanna Lekhammar - allmän instruktör

Är utbildad draghundsinstruktör och snart färdigutbildad hundpsykolog. En kunnig och ödmjuk människa som äger hela 11 stycken polarhundar

Sandra Öhlén - allmän, freestyle och tricksinstruktör

Är utbildad valp och freestyleinstruktör. Sandra äger en border collie som hon tävlar med inom freestyle och HTM. Hon har även tidigare tävlat inom agility och lydnad.

Ingrid Willën - allmän, första hjälpen och balansbollsinstruktör

Är utbildad hundinstruktör, draghundsinstruktör, friskvårdsinstruktör, hundpsykolog, balansbollsinstruktör samt instruktör inom förstahjälpen och HLR. Ingrid äger två stycken Hovawart hanar och kör drag, K9 biathlon, lydnad och rallylydnad. Ingrid har även tävlat en del i nosework.

Gästinstruktörer 2022

Johanna Selin - agilityinstruktör

Utbildad agilityinstruktör, steg 1, sedan 2018. Började med agility runt 2007 med sin första foxterrier. För närvarande har hon tre hundar, en berger des pyrenees a face race (pyrre) och två kroater (Hrvatski Ovcar). Tränar och tävlar aktivt i agility och målsättningen är att försöka kvala till SM 2023. För Johanna bygger agility på glädje och samarbete med förare och hund. Johanna anser även att som instruktör är det viktigt att se varje ekipage utifrån där just ni är, att bygga relationen mellan er och att träning ska vara rolig och utmanande.

×

Varukorg