På gång i webbshoppen!

Utbudet i webbshoppen håller på att byggas ut! Jag letar med omsorg efter leverantörer med produkter jag själv använder eller vill använda till mina hundar. Dessa kommer sedan att komma in i webbshoppen samt säljas direkt på kurser.

Inom kort kommer det in leksaker från Tug-E-Nuff i webbshoppen. Dessa kommer att läggas upp under nästa vecka så att ni kan tjuvkika på vad som kommer komma in! Det kommer komma in blandade färger och varianter. Några med riktig päls och några med fuskpäls.

Tug-E-Nuff fårskinn lila
k9 fitbone

En ny beställning på balansbollar är lagd och vi inväntar nya Fitbone Giant och Mini. Men även halvbollar, piggbollar och påfyllning av lite annat. Jag uppdaterar lagersaldo så fort det kommit in.

Har du ett önskemål om produkter du vill att jag tar in? Eller har du tips på nya leverantörer med produkter som verkar lovande? Kontakta mig då gärna så kan jag kika vidare! Maila info@tailzone.se

Lämna ett svar

På gång

På gång i webbshoppen!

Utbudet i webbshoppen håller på att byggas ut! Jag letar med omsorg efter leverantörer med produkter jag själv använder eller vill använda till mina hundar.

Läs mer »

Några balansövningar

Nu i coronatider när man ska försöka stanna hemma så mycket som möjligt för att undvika smittspridning kan man passa på att umgås lite extra

Läs mer »
×

Varukorg