Påbörjad utbildning mot att bli certifierad fystränare för hund

Efter att jag gick utbildningen med styrketräning blev jag intresserad av att lära mig mer inom ämnet. Jag har därför påbörjat en utbildning som pågår under ett år för att bli Certifierad Fystränare för Hund via Healthy Dog Academy.

Målet med kursen är att få bra kunskaper träningsfysiologi och få kunskap i hur man ska bygga upp hunden på ett bra sätt. Efter utbildningen kommer jag att ha kunskap som gör att jag kan lägga upp anpassade träningsprogram till olika typer av hundar för att de ska kunna prestera bra i sin sport. Jag kommer även ta fram program för förebyggande träning för att få en kropp som håller lite längre, oavsett om hunden utövar en sport eller ej.

Här i bloggen kommer ni få följa min resa och få lite egna tips på övningar på vägen!

På filmen ser ni Bovary göra Puppy squats som är bra för styrkan i knäna och bakbenen.

Lämna ett svar

På gång

På gång i webbshoppen!

Utbudet i webbshoppen håller på att byggas ut! Jag letar med omsorg efter leverantörer med produkter jag själv använder eller vill använda till mina hundar.

Läs mer »

Några balansövningar

Nu i coronatider när man ska försöka stanna hemma så mycket som möjligt för att undvika smittspridning kan man passa på att umgås lite extra

Läs mer »

Balansbollsinstruktör

Jag har nu varit på två heldagarsutbildning mot att bli certifierad balansbollsintruktör. Två väldigt givande dagar men massor av ny inspiration och nya lärdomar. Många

Läs mer »
×

Varukorg