Sponsorekipage


Tailzone börjar under 2020 med att jobba med sponsorekipage. De ekipagen som hallen kommer jobba med är personer som hallen tror på och som vi vill ska få chansen att träna lite extra för att nå sina mål. 

Maria Takapuro

Maria Takapuro

Jag heter Maria Takapuro och bor i Västerås med min familj. Jag har två border collies, Ines och Nicki. Jag har tidigare tävlat i många olika grenar men satsar just nu mest på tävlingslydnad. Förra året var jag med i landslaget och kom trea på lydnads-SM med min border collie Ines.

Förutom Ines har jag en border collievalp som heter Nicki. Jag tränar förutom tävlingslydnad även bland annat mycket fys och en del cirkuskonster och specialsök/nosework. När vi har möjlighet vallar vi mer än gärna. Jag brinner för hundträning! Följ gärna mig och min hundträning på min sida Funobedience

Jag är jätteglad över att inleda ett samarbete med Tailzone!

Linda Heintie

Tävlar idagsläget med hundarna Trix och Charm

Hemma hos mig och min familj bor för tillfället fyra hundar
Två dansk-svenska gårdshundar, en bc-blandning och en Australien shepherd.

De två gårdisarna tävlar inte för tillfället pga skada och sjukdom men aktiveras givetvis efter deras förutsättningar.

Jag är aktiv inom sporterna rallylydnad, freestyle, HTM. Sen tränar jag också lydnad samt nosework. Det jag brinner för är Rallyn! En oerhört rolig sport som passar de flesta hundar/raser.

Trix är min första tävlingshund, han är en 5-årig bordercollieblandis och helt fantastisk på alla sätt. Snäll, mycket ”will to please” och fantastisk on/off. Vi tävlar i mästarklass i rallyn, och vår största tävling iår är SM som går nere i Skåne i Juni.

Charm är min ”valp” han är en 1-årig australian shepherd. Vi är precis klara i avanceradklass och ska nu träna oss iform för att försöka ge oss ut i mästarklassen i sommar.

Jag är oerhört stolt och tacksam över att får denna möjlighet att samarbeta med Tailzone!

Linda Heintie
×

Varukorg