Täcken från Pomppa!

Snart kommer jag att lägga första beställningen på täcken från Pomppa! Tycker du att jag ska ta in några speciella färger eller storlekar?

Jag kommer att lägga en beställning i slutet av denna veckan. Önskemål är inte bindande på något sätt! Jag kontaktar dig när täckena har kommit så får du ta beslutet då.

Jag kommer ta in regntäcket SadePomppa, fleecetröjan JumppaPomppa och vintertäcket ToppaPomppa.

SadePomppa

SadePomppa är ett regntäcke som är lite svalare. Lämpar sig bra för regniga dagar. Finns i färgerna och storlekarna nedan.

JumppaPomppa

JumppaPomppa är ett varmt fleecetäcke som passar bra lite kallare dagar för att hunden ska hålla sig varm. Finns i färgerna och storlekarna nedan.

ToppaPomppa

ToppaPomppa är ett varmt vintertäcke. Passar sig bra för kalla dagar eller när hunden ska sitta stilla. Finns i färgerna och storlekarna nedan.

För att veta vilken storlek du ska ha kan du följa bilden. Mått ett är rygg (back), mått två är hals (neck), mått 3 är bröst (chest) och mått 4 är midja (waist). På bilden nedan ser du sedan vilken storlek på de olika modellerna du ska ha.

Lämna ett svar

Handsprit covid-19

Kursverksamhet & Covid-19

Kursverksamheten kommer att fortsätta under vintern men det är väldigt viktigt att vi alla hjälps åt att se till att inte sprida smittan vidare. Därför

Läs mer »
Täcken från Pomppa

Täcken från Pomppa!

Snart kommer jag att lägga första beställningen på täcken från Pomppa! Tycker du att jag ska ta in några speciella färger eller storlekar? Jag kommer

Läs mer »
×

Varukorg