Vi välkomnar Sofia till Tailzone!

För att kunna utöka hallens verksamhet ytterligare med kurser och aktiviter får vi nu ett nytt tillskott i gänget. Vi välkomnar Sofia som ny instruktör! Hon kommer redan i juni börja hålla kurser i Enköping.

Hej, jag heter Sofia Österdahl, är 26 år och bor i Uppsala. Jag har i nuläget två stycken Australian Shepherds tikar, Yosie och Skyler, båda är 5 år och förhoppningsvis kommer vi få hem en valp så småningom. Vi tränar främst lydnad och spår, och älskar att vara ute och vandra.

Jag är utbildad Valp och Allmänlydnadsinstruktör via SBK, är även utbildad Freestyle instruktör. På mina kurser vill jag att man ska ha roligt tillsammans, man ska gå ifrån träningen och känna att man redan längtar till nästa tillfälle. 

Jag älskar att se ekipage utvecklas tillsammans, oavsett nivå, förutsättningar och mål, att hålla privatlektioner är också något jag brinner för. Att kunna testa olika metoder, analysera träningen, och komma med tips på vad som kan förbättras/ändras. Jag blir riktigt glad när ekipagen lyckas och når sina mål, jag ÄLSKAR hundträning.

Lämna ett svar

Handsprit covid-19

Kursverksamhet & Covid-19

Kursverksamheten kommer att fortsätta under vintern men det är väldigt viktigt att vi alla hjälps åt att se till att inte sprida smittan vidare. Därför

Läs mer »
Täcken från Pomppa

Täcken från Pomppa!

Snart kommer jag att lägga första beställningen på täcken från Pomppa! Tycker du att jag ska ta in några speciella färger eller storlekar? Jag kommer

Läs mer »
×

Varukorg